Μόλις έξι μήνες έμεινε ως επικεφαλής στο τμήμα σχεδίασης ο Ζόζεφ Καμπάν στη Rolls – Royce. Ο τελευταίος είχε διαδεχθεί τον Ζιλ Τέιλορ, ο οποίος – και αυτός – είχε παραμείνει στην εταιρεία για περίπου ένα χρόνο. Πλέον, η πολυτελής φίρμα της BMW αναζητά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδιαστή για τα αυτοκίνητά της, μόνο που αυτή τη φορά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Μασάζ στα καθίσματα των Ford S-MAX

και Galaxy

Εως και 18 διαφορετικές ρυθμίσεις δέχονται τα καθίσματα στα νέα Ford S-MAX και Galaxy που προσφάτως ανανεώθηκαν σε όλα τα σημεία. Μάλιστα τα νέα καθίσματα φέρουν και λειτουργία μασάζ, που σύμφωνα με τον κατασκευαστή εγγυώνται ξεκούραστη οδήγηση για όσες ώρες και αν κάθονται. Θα προσφέρονται με τον δίλιτρο EcoBlue diesel, που μεταξύ άλλων προσφέρει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων ενός μικρού μηχανικού συνόλου.

Κάνε ένα αυτοκίνητο του Μπάτμαν δικό σου

Mε 770.000 ευρώ το όνειρο των «οπαδών» των αυτοκινήτων του Μπάτμαν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μιας και σε ρώσικη ιστοσελίδα πωλείται μια ρέπλικα ενός των Batmobile οχημάτων, που έπαιζε στην ταινία «Batman V. Superman» το 2016. Το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω των μεγάλων του διαστάσεων – έχει μήκος 6 μέτρα και πλάτος 4 μέτρα – δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο.

Ξεπουλάει η Tesla

Μέσα σε ένα τρίμηνο (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2019) η Tesla κατάφερε να παραδώσει 97.000 ηλεκτρικά οχήματα σε όλο τον κόσμο. Από τα 97.000 οχήματα, τα 79.600 αφορούν το νέο μοντέλο, Model 3, ενώ το 15% των αγοραστών το αγόρασε με χρονομίσθωση. Στην Ολλανδία το τελευταίο μοντέλο είναι και το πρώτο σε πωλήσεις.