Ως μία ακόμα σημαντική νίκη χαρακτήρισε την επικράτηση της ΑΕΚ επί της Λαμίας ο Νίκος Κωστένογλου. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Ενωσης τόνισε μεταξύ άλλων πως με τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος η ομάδα αποκτά και ψυχολογία.

«Είναι μία ακόμα σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε καλή αμυντική τακτική, έπαιζε με αντεπιθέσεις και προσπάθησε να μας δημιουργήσει έτσι πρόβλημα.

Προηγηθήκαμε δικαίως και αξίζαμε τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τη διάρκεια που έπρεπε, αλλά πιστεύω πως με τον καιρό θα το διορθώσουμε αυτό. Νίκες σαν και αυτή τις έχουμε ανάγκη. Η ομάδα παίρνει αποτελέσματα, αλλά μαζί αποκτά και ψυχολογία. Που τη χρειάζεται. Συνεχίζουμε κοιτάζοντας τώρα το επόμενο παιχνίδι, που δεν θα είναι εύκολο», είπε ο Κωστένογλου.

Ο Αντωνίου

Ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, στάθηκε από τη μεριά του στο χρονικό σημείο που ήρθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, δηλώνοντας μετά το ματς πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντιδράσει από εκεί και έπειτα. «Ηταν καθοριστικό το χρονικό σημείο που έγινε το 2-0. Δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και όπως φάνηκε εκεί κρίθηκαν τα πάντα. Η ομάδα προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να αλλάξει την κατάσταση, αλλά δεν ήταν εύκολο», είπε ο προπονητής της Λαμίας.