Ο Αλέξις Σάντσες ταξιδεύει σήμερα στο Μιλάνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Ιντερ. Ο χιλιανός επιθετικός θα είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα θα πληρώσει το μισό ποσό που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, ενώ αν η ιταλική ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει στο τέλος της σεζόν με κανονική μεταγραφή, θα πρέπει να καταβάλει 15 εκατ. ευρώ. Ο 30χρονος επιθετικός επιστρέφει ύστερα από οκτώ χρόνια στην Ιταλία, καθώς από το 2008 έως το 2011 (όταν μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα), αγωνίστηκε στην Ουντινέζε.

Στο μεταξύ, σε εκκρεμότητα παραμένει για την Ιντερ το θέμα του Μάουρο Ικάρντι. Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να παραχωρήσει τον αργεντινό επιθετικό σε ομάδα που δεν αγωνίζεται στη Serie A, υπήρξε δημοσίευμα που αναφερόταν σε ενδεχόμενη μεταγραφή στη Μονακό, όμως διαψεύστηκε. Ο Ικάρντι δεν θα είχε αντίρρηση να αγωνιστεί στη Γιουβέντους, ενώ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Νάπολι. Ο ιδιοκτήτης των Παρτενοπέι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έχει προτείνει συμβόλαιο 6,5 εκατ. ευρώ και επιπλέον μπόνους, ενώ στην Ιντερ δίνει 50 εκατ. ευρώ. Ο Ντε Λαουρέντις προτίθεται μάλιστα να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα και τον Αρκάντιους Μίλικ. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η εναλλακτική λύση για τη Νάπολι είναι ο 34χρονος Ισπανός Φερνάντο Γιορέντε.

Τέλος, η Γιουβέντους ενδέχεται να μην έχει στον πάγκο τον Μαουρίτσιο Σάρι στην πρεμιέρα της Serie A, με την Πάρμα. Ο 60χρονος τεχνικός ταλαιπωρείται από πνευμονία και δεν ήταν ούτε στο φιλικό με την Τριεστίνα.