Απόψε ο Παραποτάμιος Δρόμος στον Αρδα

Δύο διαδρομές, 3.000 και 10.000 μ., θα περιλαμβάνει ο 4ος Παραποτάμιος Δρόμος που θα πραγματοποιηθεί απόψε 27/7/2019 στις 18.30 στις Καστανιές του Εβρου, στις όχθες του ποταμού Αρδα. Ο 4ος Παραποτάμιος είναι αφιερωμένος στον δρομέα και πρωτεργάτη της διοργάνωσης Χριστόδουλο Ρυζιώτη. Στη διοργάνωση συμμετέχουν ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Αθλητικός Σύλλογος «Πολυνίκης» Ορεστιάδας, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Πληροφορίες στο www.ardas-run.EU.

Τρέξτε όπως

οι… Ικαριώτες

«Τρέξτε το χωριό» ή αλλιώς «Run the village». Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στο νησί της Ικαρίας είναι ξανά εδώ και δίνει ραντεβού το Σάββατο 3/8/2019 στις 18.30 στο χωριό Πλαγιά με δύο κούρσες, 5.050 μ. και 10.100 μ., που ξεκινούν και τερματίζουν στην πλατεία του χωριού. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι του Ευδήλου και στο λιμάνι του Αγίου Κήρυκου θα βρίσκονται οχήματα της διοργάνωσης (με ένδειξη), τα οποία θα μεταφέρουν τους δρομείς δωρεάν στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα στην Πλαγιά. Με τα ίδια οχήματα θα γίνει και η επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα. Εξάλλου η Ικαρία αυτή την περίοδο είναι γεμάτη πανηγύρια, οπότε μην το πολυσκέφτεστε! Πληροφορίες – εγγραφές: www.ikariarun.gr.

Ημί στον Μεσότοπο

της Λέσβου

Οι Μεσοτοπίτες της Λέσβου φημίζονται για τα μερακλίδικα τραγούδια τους, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να φτιάξουν και έναν αγώνα που συγκεντρώνει πιστούς οπαδούς. Την Κυριακή 4/8/2019 στις 18.00 διοργανώνουν τον 6ο Ημιμαραθώνιο Αγρας – Μεσοτόπου με τερματισμό την παραλία στο Ταβάρι. Εκτός από τον (δύσκολο) αγώνα των 21.100 μ. η διοργάνωση περιλαμβάνει και μικρές κούρσες 5.000 μ., 3.000 μ. και παιδικούς αγώνες 500 μ. και 1.000 μ. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο www.tavari.gr αλλά και την ημέρα των αγώνων έως τις 17.30. Η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways προσφέρουν έκπτωση -30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε όσους ταξιδέψουν στη Λέσβο για τον αγώνα.