Η πόλη μας χαράσσει γερά το χνάρι της στα βάθη του χρόνου (2600 π.Χ. – 2019). Με άνθηση και εποχές παρακμής φτάνει στο 2019, προκαλώντας το μέλλον. Το «λιμάνι» που ήταν και θα ξαναγίνει ο «κόμβος» της Μεσογείου.

Οι εκλογές του Μαΐου είναι η συνέχιση της προσπάθειας για ανέλιξη. Πείστηκα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Μώραλη ότι κάτι σημαντικό γίνεται. Με εμπόδιο την αδράνεια και το παρελθόν, αλλά και με πείσμα, γνώση και αγάπη για τον τόπο, η άνοδος είναι μονόδρομος.

Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί ως γέννημα – θρέμμα Πειραιώτισσα, έχω αγάπη και όραμα για την πόλη όπου πεισματικά κατοικώ. Ως γιατρός αποβλέπω στο ευρωπαϊκού επίπεδου υγειονομικό προφίλ της πόλης. Ως πολίτης αποσκοπώ στην ανάπτυξή της σε κάθε τομέα (τουριστικό, εμπορικό, πολιτιστικό).

Ως άνθρωπος και ως γυναίκα θα προσπαθήσω για την ανθρωπιστική προσέγγιση όλων των ευπαθών – ευαίσθητων ομάδων, όπως είναι η προσφορά, η επικοινωνία, η βοήθεια σε όσους χρειάζεται, καθώς και με δημοτικό τμήμα στήριξης της γυναίκας (οικογενειακή – περιβαλλοντική βία, στήριξη μητρότητας, επαγγελματική ανέλιξη, ενεργός συμμετοχή στο «γίγνεσθαι» της πόλης).

Η Αικατερίνη Μαστρονικόλα – Αγαδάκου είναι ιατρός – ειδικός παθολόγος, διδάκτωρ Παθολογίας Πανεπιστημίου Αθήνας, δ/ντρια παθολόγος νοσοκομείου Metropolitan, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή