Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αγγελος Αναστασιάδης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας πως παρά τις απουσίες, αυτοί που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά θα τα καταφέρουν.

Στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση επισημοποιήθηκε και η απουσία του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος εξετάστηκε από τους γιατρούς της Εθνικής και αποκλείστηκε. Ο Μάνταλος ταλαιπωρείται το τελευταίο 10ήμερο από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Θα ήθελα όλα τα παιδιά να ήταν καλά αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα μπορέσουν να αναπληρώσουν τα κενά. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι: «Θα πάμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει τα αποτελέσματα θα έρθουν». Σημειώνουμε ότι στα πρώτα ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2020, η Εθνική θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ (23/3) και τη Βοσνία στη Ζένιτσα (26/3).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί η Εθνική με την Ιταλία (8/6): «Εκείνο που βγαίνει είναι πως στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα αγωνιστούμε στο Ολυμπιακό Στάδιο» είπε, ενώ ευχήθηκε όλα να πάνε καλά έως τότε και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο για να ενισχύσει την Εθνική.