Σε ανατολίτικο παζάρι εξελίσσεται η υπόθεση μεταγραφής του Φρένκι ντε Γιονγκ. Ο νεαρός άσος του Αγιαξ, που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους μέσους, φλερτάρει τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με την Μπαρτσελόνα με προφανή σκοπό να πάρει μεγαλύτερες εγγυήσεις για τα αγωνιστικά λεπτά που θα του δίνει η νέα ομάδα του, αλλά και τα ευρώ που θα γεμίσουν τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Υστερα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις ο Ντε Γιονγκ έδειχνε να καταλήγει στην Μπαρτσελόνα, όταν μπήκε σφήνα η Παρί Σεν Ζερμέν που προσφέρει εγγυημένα αγωνιστικά λεπτά και πλουσιότερο συμβόλαιο.

Για να αποφύγει νέο μεταγραφικό κάζο η ηγεσία της Μπάρτσα με τον πρόεδρο Μπαρτομέου και τους Σεγούρα, Αμπιντάλ και Πλάνες ταξίδευσαν την Πέμπτη στο Αμστερνταμ με στόχο να πείσουν τον Ντε Γιονγκ να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπ Νου.

Οποια κι αν είναι η απόφαση του παίκτη, το βέβαιο είναι πως η μεταγραφή θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του 31χρονου Ιγκουαΐν είναι πιο ξεκάθαρη. Ο Αργεντινός θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Μαουρίτσιο Σάρι ο οποίος τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μοράτα στην επίθεση της Τσέλσι.

Ο Ιγκουαΐν αποχαιρέτησε χθες τους συμπαίκτες του στη Μίλαν και μάζεψε τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο. Τα δικαιώματά του θα συνεχίσουν να ανήκουν στη Γιουβέντους, η οποία θα τον δανείσει στην Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν.