Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι κάπου στην… Τζέντα. Οπως και να ‘χει με τον Σέρβο όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε απίστευτη χαλάστρα στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή της καριέρας του, αλλά τα χάλασαν όλα οι «συνέπειες» της υπόθεσης Πρίγιο-γκολ. Είχε συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με τη Ρεν για την πώληση του νεαρού αριστερού μπακ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο. Οι Γάλλοι έβαλαν στο τραπέζι το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ που ζήτησε ο Δικέφαλος του Βορρά για να δώσει το «ΟΚ». Στο μεταξύ, τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη και είχε ειδοποιηθεί και ο Ατρόμητος, που θα έπαιρνε και εκείνος ένα ποσό (δικαίωμα από τη συμφωνία του δανεισμού). Ηταν λοιπόν όλα έτοιμα. Οπως ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο Περιστέρι και ο Αλέξανδρος Κατράνης για να καλύψει το κενό του Γιαννούλη. Ο Κατράνης που ανήκει στη Σεντ Ετιέν και το πρώτο εξάμηνο της σεζόν το πέρασε ως δανεικός στη Μουσκρόν. Ο Πρίγιοβιτς όμως τα χάλασε όλα! Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο ΠΑΟΚ ειδοποίησε τη Ρεν πως τελικά το «μετάνιωσε». Πως δεν θέλει να δώσει τον Γιαννούλη, παρά τη συμφωνία. Και πως δεν έχει διάθεση να το διαπραγματευτεί, ακόμη και αν η Ρεν ανεβάσει την προσφορά της! Μια απόφαση αποκλειστικά του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν μάλλον αρκετά ενοχλημένος με όσα γίνονταν εκείνες τις ώρες με τον σέρβο επιθετικό. Τρομερή καραμπόλα. Και μεταξύ μας; Εχει και συνέχεια.

Η… καραμπόλα

O Δημήτρης Γιαννούλης ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2014. Εχει βαρεθεί όμως να είναι δανεικός: Πιερικός, Βέροια, Ανόρθωση, Ατρόμητος. Και ο Δικέφαλος, παρότι δεν τον πουλά, συζητεί αυτή την εποχή να πάρει άλλον αριστερό μπακ ως «εναλλακτική» πίσω από τον Βιεϊρίνια. Τον Κώστα Σταφυλίδη (φωτογραφία). Και η μεταγραφή χάλασε λοιπόν, και το μεγάλο συμβόλαιο που του έδιναν οι Γάλλοι χάθηκε, και ο… δρόμος για την Τούμπα αυτή τη στιγμή είναι κλειστός! Αντε να τα πεις κάπου όλα αυτά και να σε πιστέψουν.

Καλοκαίρι ο Ζίφκοβιτς

Μπόλικος ΠΑΟΚ, αλλά απλά έτυχε. Η επικαιρότητα τα φέρνει έτσι. Σημειώστε λοιπόν πως στη Σερβία θεωρούν δεδομένη τη μετακόμιση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη στην Τούμπα. Υποστηρίζουν όμως ότι το… timing είναι κανονισμένο εδώ και καιρό, και όχι «ρευστό» όπως παρουσιάζεται κατά καιρούς. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο θα φορέσει τα γάντια του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. Στη νέα αγωνιστική περίοδο. Να δούμε και ποιον θα αντικαταστήσει. Γιατί οι περισσότεροι λογικά σκέφτονται την περίπτωση του Ροντρίγκο Ρέι, αγνοούν όμως μάλλον ότι η διαπραγμάτευση με τον Πασχαλάκη (για το νέο συμβόλαιο) είναι πάντα… στον αέρα!

Quiz με… περιπέτεια

Μεταγραφές με ολίγη… περιπέτεια. Ας πούμε, κάποιος σύντομα θα ζητήσει να φύγει από την ομάδα του. Θα αιτιολογήσει την απόφασή του με μια πρόταση από το εξωτερικό, από εκείνες που δεν μπορεί να αρνηθεί. Και αν η ομάδα του όντως πειστεί; Θα πάει μια βόλτα ώς τα ξένα, για να γυρίσει «ελεύθερος» στα τέλη του μήνα και να υπογράψει κάπου εδώ κοντά! Γίνονται άραγε αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Θα… δείξει!

Για τον μικρό

Λέγεται Βαγγέλης Παυλίδης (φωτογραφία), είναι 19 χρονών και αυτή την εποχή είναι δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ από την Μπόχουμ. Εχει μπόλικες συμμετοχές (15), 2 γκολ και 4 ασίστ. Θεωρείται αρκετά εξελίξιμος και ήδη το όνομά του κυκλοφορεί στα μέρη μας. Να είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος ειδικεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις με την «ειδικών συνθηκών» κατάσταση του Παναθηναϊκού, που ρώτησε για το καλοκαίρι; Μπορεί. Μπορεί και… όχι!

ΠΑΣ… Ουγγαρίας

Ποια ομάδα πρέπει να υποστηρίζουν οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας; Εννοείτε την Κισβάρντα, η οποία δίνει μάχη για τη σωτηρία της. Εκεί που αγωνίζονται ο Μπράνα Ιλιτς, ο Θοδωρής Μπέριος (φωτογραφία) και από εδώ και στο εξής ο Σταύρος Τσουκαλάς ο οποίος βρήκε ποδοσφαιρική στέγη έπειτα από μισή σεζόν απραξίας. Τρία ιστορικά στελέχη του ΠΑΣ που ενώνουν τις δυνάμεις τους στα «ξένα».

Λένε για τον ιδιοκτήτη

Σε «εμπορική» ομάδα της Σούπερ Λίγκας επικρατεί αναβρασμός στα αποδυτήρια. Και αν καταλαβαίνουμε καλά, όλοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη. Και γιατί ο χρόνος περνά, και οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν καλύπτονται, και γιατί ο συγκεκριμένος λατρεύει τη μεγάλη ζωή και την «προβολή» της στα social media. Αν θα αντιδράσει κανείς; Από ό,τι καταλαβαίνουμε, αν το χρώμα του χρήματος δεν κάνει σύντομα την εμφάνισή του, τότε είναι πολύ πιθανό το «ρεπορτάζ» της συγκεκριμένης ομάδας να αλλάξει ύφος. Και όλα αυτά σε ένα κλαμπ που τον Ιανουάριο θέλει να πάρει πολλούς παίκτες και να διώξει πολλούς. Πώς να τους διώξει όμως όταν είναι απλήρωτοι;