Ο Αστέρας Τρίπολης έχει επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι Αρκάδες με το 1-0 εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Φερνάντεζ στο 90′.

Πρέπει όμως να επισημανθεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε εκείνο το διάστημα και μάλιστα δημιούργησαν ευκαιρίες. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν σε ετοιμότητα και πραγματοποίησε σημαντικές αποκρούσεις.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Αστέρας βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς και κέρδισαν πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αστέρας πίεσε τον ΠΑΣ και τελικά δικαιώθηκε για την επιμονή του με το γκολ που σημείωσε ο Φερνάντεζ στο 90′ (1-0). Μάλιστα, ο επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος: «Στο πρώτο ημίχρονο αργήσαμε να προσαρμοστούμε αλλά βελτιώσαμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Τα αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση».

Αναφορικά με το τι έχει αλλάξει στην ομάδα της Τρίπολης από τη στιγμή που ο Γιώργος Παράσχος κάθισε στον πάγκο του Αστέρα, ο Φερνάντεζ τόνισε: «Είμαστε πιο σταθεροί στην άμυνα και δεν δεχόμαστε εύκολα το γκολ. Υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά κι αυτό μας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να σκοράρουμε».

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε: «Μας αδικεί το σημερινό αποτέλεσμα, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης. Επρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Το αρνητικό αποτέλεσμα όμως δεν ακυρώνει την προσπάθειά μας, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Παιχνίδι με δύο πρόσωπα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά. Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Αστέρας βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του, πίεσε και δικαιώθηκε με το γκολ του Φερνάντεζ στο 90′.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60′ Φερνάντεζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90’+2′ Μπελόκ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88′ Μυστακίδης), Σιόντης (83′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης.