Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο Νίκο Βακάλη που ήθελε άμεση αποπομπή του Μίχαελ Σκίμπε (φωτογραφία), δεν θέλει να προχωρήσει σε βιαστική κίνηση και ούτε να χρεώσει τον ενδεχόμενο νέο τεχνικό με δύο ανούσιους ουσιαστικά αγώνες για το Nations League.

Αυτή τη στιγμή θέλει να πάει η Εθνική με τον γερμανό τεχνικό στα παιχνίδια με Φινλανδία και Ουγγαρία (όπου έχουμε μαθηματικές μόνο ελπίδες για πρωτιά εάν νικήσουμε 2-0 τους Φινλανδούς και αυτοί χάσουν εκτός έδρας από τους αδιάφορους βαθμολογικά Ούγγρους, τη στιγμή που εμείς θα νικάμε και την Εσθονία) και μετά να γίνει η όποια αλλαγή.

Γκρουπ παικτών

Κάποιοι παίκτες δεν επιθυμούν τον Αγγελο Αναστασιάδη ως τεχνικό, αλλά εδώ θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της η ΕΠΟ και να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει το χρίσμα, χωρίς να περιμένει να δει ποιον θέλει το ένα γκρουπ παικτών και ποιον το άλλον. Είναι αλήθεια ότι το περιορισμένο μπάτζετ δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα σε ξένα «διάσημα» ονόματα και δεν αποκλείεται να πάει σε έλληνα τεχνικό, με τον Αναστασιάδη να μην έχει βγει ακόμα από το κάδρο. Ομως το βασικό είναι να τελειώσει το θέμα μέσα στον χρόνο για να μπει ένα πλάνο, από τη στιγμή μάλιστα που η Εθνική θα έχει μάθει τους αντιπάλους της στον προκριματικό όμιλο στην κλήρωση που θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο.