Δημοσίευμα από τη Σουηδία ανέφερε πως ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς επιστρέφει προκειμένου να τον αντικαταστήσει. Από τα Σπάτα διαψεύστηκε κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο, που όπως τονίστηκε αρμοδίως δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας.
Ο Ματιάσεβιτς, όπως μου λένε, χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΑΕΚ και θέμα να φύγει και να αντικατασταθεί δεν υπάρχει. Ούτε από τον Μαϊστόροβιτς, ούτε κάποιον άλλο. Η ΑΕΚ φρόντισε να σβήσει τη φωτιά προτού μεγαλώσει. Από την πλευρά μου έχω να σημειώσω ότι ο Μαϊστόροβιτς ήλθε πρόσφατα στην πρωτεύουσα και παρακολούθησε από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Κάνοντας και δημόσιες σχέσεις με αρκετούς!
Τσιτσιπάς
Μία ώρα και 44 λεπτά ήταν αρκετός χρόνος για να πετύχει την 35η φετινή του νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 22χρονος Ρώσος Κάρεν Κασάνοφ προέβαλε χθες σθεναρή αντίσταση, στο τέλος ωστόσο ο έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-4, 7-6 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Masters στη Σαγκάη. Πρόκειται για το πιο δυνατό τουρνουά αυτή την περίοδο στην Ασία και δεν είναι τυχαίο πως στο ταμπλό είναι επίσης Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ντελ Πότρο, Ζβέρεφ.
Επιστροφή για λίγο
Για δεύτερη φορά (μετά τον αγώνα του με τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό) ο Τζέιμς Φελντέιν, ως παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ πλέον, επισκέφθηκε χθες το ΟΑΚΑ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Είχε την ευκαιρία να δει και πάλι φίλους που έκανε από τη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ήταν αγαπητός και στη μέρα του πολύ αξιόπιστος σουτέρ.
Σε ρυθμό συνεχόμενων αλλαγών
Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, άρχισε και ο αγώνας δρόμου των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, κάτι που συμβαίνει από τότε που συνυπάρχουν στο ΟΑΚΑ, έχοντας κοινή έδρα.
Χθες το βράδυ στην οροφή του επιβλητικού γηπέδου ξεχώριζε το νέο λάβαρο της ΑΕΚ με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ, δίπλα σε όλα τα υπόλοιπα λάβαρα της Ενωσης με τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Με το που τελείωσε ο αγώνας με τη Χάποελ, λίγες ώρες αργότερα έγινε η αλλαγή σκηνικού, ώστε απόψε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι να έχουν τοποθετηθεί στην ίδια θέση τα πράσινα τρόπαια μαζί με το τελευταίο και πιο πολύτιμο πετράδι της συλλογής, τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ντόπινγκ και αναγκαστική ξεκούραση
Πέρυσι είχε φορέσει στο κεφάλι του το δάφνινο στεφάνι και στον λαιμό του το χρυσό μετάλλιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ο 24χρονος Κενυάτης Σάμουελ Καλαλέι όμως θα κάνει αρκετό καιρό να ξανατρέξει Μαραθώνιο (τελευταίος που συμμετείχε, αυτός τον Απρίλιο στο Ρότερνταμ, όπου είχε κάνει και ατομικό ρεκόρ), καθώς τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα από την Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ (ερυθροποιητίνη) σε έλεγχο που υποβλήθηκε πριν από τέσσερις μήνες.
Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.