Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να έχει από σήμερα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του προκειμένου να δουλέψει για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ρουμάνος τεχνικός, ξέρει καλά ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει στη συνέχεια ιδιαίτερα «φορτωμένο» πρόγραμμα. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ ακολουθούν τα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ενώ αρχίζουν και οι υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, πρώτα με την Τσέλσι στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με την Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία. Ουσιαστικά σε 21 ημέρες έχει έξι παιχνίδια, από το Σάββατο έως και τις 7/10, όταν θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα.

Το θετικό για τον Λουτσέσκου είναι ότι πλέον έχει περισσότερες επιλογές. Στη διάθεσή του είναι ο Νίκος Καρέλης και ο Πόντους Βέρνμπλουμ, οι οποίοι είναι άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθούν (ιδιαίτερα ο πρώτος) στα αμέσως επόμενα ματς.

Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, Χατσερίντι και Ουάρντα έχουν επιστρέψει, ο Φερνάντο Βαρέλα υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου, ενώ Πρίγιογιτς, Τόσκα, αλλά και οι Λημνιός, Σιαμπάνης έχουν ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με Σερβία, Ρουμανία και Εθνική Ελπίδων αντίστοιχα. Ετσι, ο τελευταίος που θα επιστρέψει σήμερα είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αγωνίστηκε στη συνάντηση με την Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη.

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ θέλουν να βελτιώσουν κάποιες υποδομές, λόγω και των αγώνων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ σημειώνουν πως όλα θα είναι έτοιμα για τη συνάντηση με την Τσέλσι και οι φίλοι της ομάδας θα δουν ένα διαφορετικό γήπεδο.