Συνελήφθη την Παρασκευή 24 Ιουλίου ένας 30χρονος από το Σουδάν, ο οποίος εισήλθε στις γραμμές του μετρό, προκαλώντας προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 15:30 ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι ένας άνδρας κατέβηκε από την αποβάθρα στις γραμμές του σταθμού του μετρό στην Αγία Παρασκευή και άρχισε να κινείται πεζός μέσα στις σήραγγες, με κατεύθυνση προς το Χαλάνδρι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των συρμών.
Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και τον κάλεσαν να σταματήσει. Εκείνος, ωστόσο, δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές τους και αντιστάθηκε σθεναρά κατά την προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν.
Τελικά, ο 30χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και παρακώλυση συγκοινωνιών.

- Βούλα Πατουλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μη σε κουβάλησα μέσα μου»
- Παναγιώτης Δουδωνής: Τραγούδησε στα Εξάρχεια την «Παράξενη Κοπέλα» του Χιώτη κι έγινε viral (βίντεο)
- Βλάχος: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»






