Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπρέντφορντ, αποχαιρετώντας το «Άνφιλντ» μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα.
Οι «ρεντς» ολοκλήρωσαν τη φετινή Premier League με ισοπαλία 1-1 κόντρα στις «μέλισσες», εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση και την παρουσία τους στη League Phase του επόμενου Champions League.
Το παιχνίδι είχε ξεχωριστή σημασία για τον Αιγύπτιο σταρ, ο οποίος είχε ήδη γνωστοποιήσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία πορεία στο Μέρσεϊσαϊντ. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Σαλάχ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.
❤️ Mo Salah: “I cried a lot. More than my whole life. Very tough to leave a place like this. I’m not very emotional guy… but it’s very tricky… we did it and we bought the club to where it belongs”. pic.twitter.com/fzj2f7bfVh
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 24, 2026
Αποχαιρετιστήριο ήταν το ματς και για τον Άντι Ρόμπερτσον, με τον Σκωτσέζο μπακ να γνωρίζει επίσης θερμό χειροκρότημα και standing ovation από τους φίλους της Λίβερπουλ.
😅🏆 Andy Robertson: “We should have won more Premier Leagues if it wasn’t for that man [Pep Guardiola] these years”. pic.twitter.com/Ybaj1rsJ1Y
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 24, 2026

- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκη 13 κατηγορουμένων από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για παράνομες επιδοτήσεις
- Παρεμβολές στο GPS αεροσκάφους που μετέφερε τον Βρετανό υπουργό Άμυνας κοντά στα ρωσικά σύνορα
- Η Ευρώπη «ψήνεται»: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα πλήττει Βρετανία και Γαλλία – Έρχεται ρεκόρ νυχτερινής θερμοκρασίας






