Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 21′ με τον Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά η Λιόν αντέδρασε άμεσα και στο 34′ έκανε το 1-1 στο ματς της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.
Ο Ιμπέρ ήταν ο σκόρερ της γαλλικής ομάδας. Ο 17χρονος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε με εσωτερικό φάλτσο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Τσιφτσής είχε κάνει σημαντική απόκρουση σε σουτ του Ντε Καρβάλιο.
Δείτε το 1-1:
Σαν να μην έφτανε η ισοφάριση από τους Γάλλους, ο ΠΑΟΚ στο 41′ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Έμοιαζε σαν κοινή θνητή, βρήκε λύση η ομάδα των «μπλε» με ένα πέναλτι και τώρα… Μαρόκο
- Πύρινος εφιάλτης στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί και ομολόγησε
- Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Τραμπ να επιδείξει την «αμερικανική αποφασιστικότητα» για να τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία







