Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει ένα λαχταριστό χοιρινό με σελινόριζες αυγολέμονο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Μάθετε βήμα-βήμα τη σημερινή συνταγή της αγαπημένης σεφ στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και ετοιμαστείτε για πεντανόστιμες γιορτινές στιγμές.

Ακολουθήστε τις οδηγίες της σεφ και απολαύστε κάθε μπουκιά!

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.