Η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπήκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και ετοίμασε λαχταριστά muffins με μύρτιλα, ιδανικά για πρωινό, απογευματινό ή ένα γλυκό snack κάθε στιγμή της ημέρας.

Με τα γνωστά της μυστικά και τις απλές, σπιτικές οδηγίες της, η Αργυρώ έδειξε πώς μπορούμε να φτιάξουμε τέλεια αφράτα muffins, γεμάτα γεύση και άρωμα, χωρίς κόπο και με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι.

Ακολουθήστε τα βήματά της και ετοιμάστε τα πιο νόστιμα muffins: