«Το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη “παρών” στην τροπολογία Πλεύρη για το μεταναστευτικό! Θέλουν να εκφράσουν τον Δημοκρατικό κόσμο με “παρών” στην τροπολογία Πλεύρη;
Ακόμη και οι Αβραμόπουλος, Βούλτεψη, Καιρίδης, Συρίγος διαφοροποιήθηκαν (στα λόγια) από αυτόν τον τραμπικό χυλό που είναι ένα απαράδεκτο κατασκεύασμα ακροδεξιών συνθημάτων και εμμονικών αποτυχημένων πολιτικών» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης.
Στη συνέχεια αναφέρει ότι «’επαθαν Φλωρίδη – Σκέρτσο – Χρυσοχοΐδη- Πιερρακάκη – Λιβάνιο – Κοντογιώργη – Μενδώνη στην Χαριλάου Τρικούπη; Δεν υπάρχει μέση γραμμή με τον τραμπικό λαϊκισμό του κ. Πλεύρη και του κ. Μητσοτάκη, υπάρχει μόνο έρεβος, πολιτικό κενό και θλίψη».
- Σεισμικός συναγερμός στη Σμύρνη: Ρήγμα «ξυπνά» μετά από 2.000 χρόνια – Φόβοι για έως 6,7 Ρίχτερ
- Τυχαία ανακάλυψη στην Αρχαία Τενέα Κορινθίας έφερε στο φως ανεκτίμητο θησαυρό – «Τα μνημεία που έχουμε εντοπίσει είναι πάρα πολύ πλούσια»
- Αγρότες: Στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Live όλες οι εξέλιξεις







