Από την Πέμπτη 26 Ιουνίου, η Ελλάδα γίνεται ξανά το επίκεντρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025 να προσφέρει τέσσερις ημέρες γεμάτες ένταση, με εικόνες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Η φετινή υπερειδική διαδρομή για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025 επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας με μια τολμηρή επιλογή που ενώνει την ιστορία με τη σύγχρονη αγωνιστική δράση. Η τελετή εκκίνησης του αγώνα θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  στην πλατεία εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ η υπερειδική διαδρομή θα ξεκινά λίγα μέτρα πιο πέρα, κάτω από το άγαλμα του Δισκοβόλου του Μύρωνα. Αμέσως μετά, τα αυτοκίνητα θα στρίβουν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και από εκεί, προς τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, για να εισέλθουν στην πλατεία του Ζαππείου, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό, με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό, εντός του ιστορικού κέντρου.

Πρόκειται για μια τεχνικά απαιτητική και απολύτως συμβολική διαδρομή, που ξαναφέρνει τον αγώνα στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, όπως είχε συμβεί το 2021 με την υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Συντάγματος. Η EKO Athens Super Special Stage, μήκους 1,5 χιλιομέτρου, θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας την Αθήνα και τα μνημεία της ως σκηνικό διεθνούς αθλητικού γεγονότος.