Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου σε δασική έκταση στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας.
Η φωτιά ξεκίνησε υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες περίπου στις 22:40 την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Ωστόσο, καταγγελίες κάνουν λόγο ότι προκλήθηκε από σκάφος που πετούσε πυροτεχνήματα.
Σύμφωνα με αναφορά της σελίδας «Εποχικοί Πυροσβέστες» στο Facebook, «η πυρκαγιά που προκλήθηκε από σκάφος που πετούσε πυροτεχνήματα, καίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού, σε δύσβατο σημείο, που δεν έχει δρόμο».
Πλέον η πυρκαγιά κατακαίει διάσπαρτα σημεία και η εικόνα της είναι καλύτερη σε σχέση με τις βραδινές ώρες. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν τρεις πυροσβέστες, πέντε εθελοντές, ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα ελικόπτερο από αέρος.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας. Επιχειρούν 3 #πυροσβέστες, 5 εθελοντές, 1 όχημα και 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 22, 2024
- Έρχεται ο «Τειρεσίας των ενοικιαστών»: Πώς αλλάζει το παιχνίδι για ενοίκους και ιδιοκτήτες – Ποιοι κινδυνεύουν
- Δίκη Novartis: Καταδικάστηκαν Δεσταμπασίδης και Μαραγγέλη – 25 και 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή αντίστοιχα
- Αγρότες: Στο «Τιτάνια» πριν την κρίσιμη συνάντηση στο Μαξίμου – «Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματά μας»







