Ένα φρικτό έγκλημα συνέβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Γιούτα, με μία 29χρονη τρανς να δολοφονεί τους γονείς της, μέσα στο πατρικό της σπίτι.

Η Μία Μπέιλι πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της και την μητέρα της και αμέσως μετά προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, που όμως κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να της περάσουν χειροπέδες.

Η επιχείρηση μάλιστα καταγράφηκε, με τα πλάνα να μεταδίδονται από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας.

Η 29χρονη έβαψε τα χέρια της με αίμα επειδή οι γονείς της φαίνεται να μην συμφωνούσαν με την απόφασή της να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου.

«Θα το έκανα ξανά, τους μισώ», δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της σύλληψής της, στους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μάλιστα, η 29χρονη τρανς πυροβόλησε και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

«Η Μία περιγράφει ανοιχτά το μίσος της για τον αδελφό της», αναφέρεται στα αστυνομικά έγγραφα, σύμφωνα με την New York Post.

Η 29χρονη είπε επίσης στις αρχές ότι είχε «τεταμένες σχέσεις» με άλλους συγγενείς, ενώ κάποιοι από αυτούς είπαν στους ερευνητές πως την φοβόντουσαν.

Προσπάθησε να διαφύγει και τελικά παραδόθηκε

Μετά το έγκλημα, η Μπέιλι διέφυγε με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της.

Τελικά ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου επτά μίλια μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.

Το λόγο για το έγκλημα έχει πλέον η Δικαιοσύνη, με τις Αρχές στη Γιούτα, να κάνουν λόγο για ένα από τα πιο άρρωστα και σκοτεινά φονικά των τελευταίων χρόνων.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση -κακουργήματα πρώτου βαθμού, μία κατηγορία για διάρρηξη με πρόθεση, κακουργήματα πρώτου βαθμού- και επτά κατηγορίες για κακούργημα με πυροβόλο όπλο.