Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή, στην δημοσιότητα έρχονται κι άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα οι οφειλές του γνωστού ποινικολόγου.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ακίνητο στο Χαλάνδρι στο οποίο διαμένει η 48χρονη πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και οι κόρες του βγαίνει την άλλη Τετάρτη σε πλειστηριασμό.

Μπαλάσκας: «Ο κ. Λύτρας χρωστάει και της Μιχαλούς»

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του κατηγορούμενου ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα στο MEGA.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, την οποία ήξερε ο δικηγόρος, αλλά δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί τώρα. Πλέον ο κ. Λύτρας πιέζεται οικονομικά από παντού, καθώς ‘ξεφυτρώνουν’ σαν μανιτάρια όλες οι οικονομικές του δυσχέρειες και υποθέσεις. Ο κ. Λύτρας ‘χρωστάει και της Μιχαλούς’».

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας τόνισε την παραδοξότητα να κυκλοφορεί ο 52χρονος δικηγόρος με πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά να χρωστάει παντού.

«Δεν είναι περίεργο να έχεις ένα αυτοκίνητο που κάνει 350 χιλιάδες ευρώ και να μπορείς με 175 χιλιάδες το σπίτι που μένει το παιδί σου και η πρώην γυναίκα σου να το ασφαλίσεις, έτσι ώστε να μην πάει ποτέ στο σφυρί;» διερωτήθηκε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Αίτηση διαζυγίου & ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους καταθέτει η σύζυγός του

Την ίδια στιγμή, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου, λίγα 24ωρα μετά την κακοποίησή της από τον σύζυγό της.

Ο ποινικολόγος ήδη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στο 4ο κελί της ΣΤ’ πτέρυγας, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν τεθεί σε ισχύ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Πολυζωγοπούλου & η κόρη Λύτρα

Το Live News δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους η Σοφία Πολυζωγοπούλου και η κόρη του Απόστολου Λύτρα πριν την προφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου.

  • Κόρη Λύτρα: Σοφία πρέπει να πάω να πράγματα. Δεν προφυλακίστηκε. Μπορώ;
  • Σοφία Πολυζωγοπούλου: Θα μιλήσουμε λίγο αργότερα.
  • Κόρη Λύτρα: Πάρε με σύντομα. Δεν έχει τίποτα και έχουμε θέμα.
  • Κόρη Λύτρα: Πώς είσαι; Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω; Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σου για πριν, δεν κατάλαβα πως μου συνέβη
  • Σοφία Πολυζωγοπούλου: Όχι δεν χρειάζομαι κάτι. Είσαι καλύτερα;
  • Κόρη Λύτρα: Μου έπεσε η πίεση μάλλον. Ναι καλύτερα, ευχαριστώ. Αν χρειάζεσαι κάτι πάρε με, το έχω ανοιχτό.
  • Σοφία Πολυζωγοπούλου: Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω που είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά.
  • Κόρη Λύτρα: Μήπως είναι κάποιος να πάω να τα πάρω, γιατί είναι οι κάμερες και δημοσιογράφοι απ’ έξω.
  • Σοφία Πολυζωγοπούλου: Βγες από το ρόλο που σε έχουν βάλει κορίτσι μου. Προέχουν άλλα αυτή την στιγμή.