Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, καθώς η ζήτηση για ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν είναι πολύ μεγάλη.

Όπως ενημέρωσε σήμερα (18/6) η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η τρίτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε, ενώ μέχρι τώρα έχουν «φύγει» 20.000 διαρκείας, ενδεικτικό της ανυπομονησίας των Πειραιωτών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Τρέλα» για τον Ολυμπιακό, με περισσότερους από 20.000 να έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (18/6) η πρώτη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της σεζόν 2024-2025, για παλιούς και νέους κατόχους με τιμές πρώτης περιόδου.

Περισσότερες από 20.000 είναι οι κάρτες διαρκείας που έχουν αποκτηθεί ή ανανεωθεί από νέους και παλιούς κατόχους, δείγμα της τεράστιας δίψας του κόσμου του Ολυμπιακού να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και καθώς έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14, 15, 33, VIP και VVIP, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι από Τετάρτη (19/6, 12:00), οπότε και ξεκινά η περίοδος με τιμές δεύτερης περιόδου, θα τεθούν προς πώληση εισιτήρια διαρκείας και στη θύρα 23 (375 ευρώ), καθώς και κάποιες ελάχιστες επιπλέον θέσεις σε άλλες θύρες.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 3 έως 7 έχουν εξαντληθεί. Οι μόνοι που μπορούν πλέον να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας σε αυτές τις θύρες είναι εκείνοι που έχουν ήδη πληρώσει για την απόκτηση κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη και έχουν ήδη καταβάλλει την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τις θύρες 3 έως 7».