Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από εκείνον, σε ένα περιστατικό ενδοικογενειακής βίας, που έχει προκαλέσει σάλο.

Η 37χρονη δικηγόρος, είναι ακόμη φοβισμένη καθώς φέρεται να ζήτησε την παρουσία περιπολικού έξω από το σπίτι της και για τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Μάλιστα σήμερα (στις 12:00), είχε ραντεβού με τον διοικητή του Α.Τ Ομονοίας, για να εγκαταστήσει στο κινητό της το Panic button.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Απόστολο Λύτρα είναι υποχρέωση μετοίκησης από το κοινό σπίτι, όπου διέμενε με τη σύζυγό του, απαγόρευση να την πλησιάζει και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Δυσκολευόταν να μιλήσει

«Είμαι χάλια και ψυχικά και σωματικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω τη σωματική και ψυχική υγεία. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δεν γινόταν άλλο»,  είπε η γυναίκα, μιλώντας στο Star μετά την εξέτασή της από τον ιατροδικαστή. Μάλιστα στην σύντομη επικοινωνία με το κανάλι, το θύμα ήταν ακόμη σοκαρισμένο, συντετριμμένο και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια επισκέφθηκε την 37χρονη στο σπίτι και της πήρε κατάθεση, όπου η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της από τον άντρα της.

Στην κατάθεσή της, η γυναίκα αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν και εξηγεί ότι έπεισε τον κακοποιητή της να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο λέγοντάς του ότι θα πει στους γιατρούς ότι έπεσε από τις σκάλες.