Μία σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού διερευνούν οι αστυνομικές αρχές στη Σάρτη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Οι γονείς ενός 11χρονου κοριτσιού κατήγγειλαν χθες Σάββατο 15 Ιουνίου το μεσημέρι πως ένας 90χρονος ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Κατά πληροφορίες του voria.gr, ο άνδρας φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη.

Άμεσα ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις και αναμένεται να περάσει σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου το κατώφλι του εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Κατ’ οίκον θα εκτίσει ποινή 5,5 ετών 80χρονος που ασέλγησε στην εγγονή του

Σε κάθειρξη 5,5 ετών, την οποία καλείται να εκτίσει κατ’ οίκον λόγω ηλικίας, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας ηλικιωμένος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του, τον Αύγουστο του 2017, σε περιοχή της Πέλλας.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης που του είχαν εμπιστευθεί προσωρινά για να την επιβλέπει, κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, ενώ ομόφωνα αθωώθηκε για την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικου, όπως και πρωτόδικα.

Επιπλέον, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 7χρονη (τότε) παθούσα επισκεπτόταν μαζί με το αδελφάκι της το σπίτι του παππού τους, όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της – η οποία έκανε και την καταγγελία – όσα συνέβαιναν στο σπίτι του παππού λέγοντας ότι την άγγιζε σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της.

Η 7χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος έκρινε ότι όσα ανέφερε είναι απολύτως ειλικρινή.