Νέες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την υπόθεση του πόθεν έσχες του, αλλά και τις κατηγορίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, για προσπάθεια «να αποκρύψει» ο πρωθυπουργός τα δικά του περιουσιακά στοιχεία.

«Πρώτον: Τα μέλη της κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική», σημειώνουν χαρακτηριστικά πηγές του Μαξίμου.

Και προσθέτουν: «Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες».

«Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μία: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό, προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Επίθεση Κασσελάκη και για την πιθανή παράταση υποβολής πόθεν έσχες

Είχε προηγηθεί νέα ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα, αυτή τη φορά, πάντως, για τις πληροφορίες αναφορικά με την πιθανή τρίμηνη παράταση στην υποβολή πόθεν έσχες.

«Κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν έσχες!», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να ανοίξει αμέσως την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να πάμε και οι δύο αύριο να καταθέσουμε το πόθεν έσχες μας για το 2023. Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Εκείνος έχει; Και τι κάνει; Όχι μόνο δεν την ανοίγει τώρα, αλλά δεν θα την ανοίξει ούτε την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει, στις 30/6. Θα την κρατήσει κλειστή για άλλους τρεις μήνες!».

«Είναι ξεκάθαρο πια. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Τους νοιάζει να δείξουν ότι ‘όλοι το ίδιο είναι’. Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΩΡΑ», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.