Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται τα εκατομμύρια φίλων του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα, μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο επί της Φιορεντίνα.

Το σφύριγμα της λήξης του τελικού του Conference League στην ΑΕΚ Arena και όσα ακολούθησαν εντός και εκτός γηπέδου θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες του Ολυμπιακού, μέσα σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού κυπέλλου του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, που είναι συγχρόνως και το πρώτο για την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο, αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τον άθλο είχαν μόλις πετύχει.

«Είναι κάτι μοναδικό. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας και στις οικογένειές μας. Είμαστε ενωμένοι, είμαστε μία οικογένεια και πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο», δήλωσε ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπ.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, έστησαν το δικό του πάρτι, στο εστιατόριο του «Γ. Καραϊσκάκης», προτού ξεκινήσει η πορεία τους για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προπονητής τους γνώρισαν μία άνευ προηγουμένου αποθέωση.

Στο φαληρικό γήπεδο, μαζί με άλλους φίλους των Πειραιωτών, οι μαχητές της αρμάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χόρεψαν, ήπιαν και τραγούδησαν για το θρίαμβό τους, ο οποίος αποτελεί στην πιο λαμπρή σελίδα στην Ιστορία του Θρύλου.

Δείτε βίντεο από το «Γ. Καραϊσκάκης»: