Μια μεγάλη στιγμή για το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης! Σε λίγες ώρες στο (20:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βάλουρ στο ΣΕΦ, για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup θέλοντας να ανατρέψει το 30-26 του πρώτου τελικού.

Ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του χάντμπολ, με αντίπαλο την ισλανδική ομάδα. Δίπλα και στην ομάδα Χάντμπολ ο Βαγγέλης Μαρινάκης που άλλωστε στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Τόσο οικονομικά, όσο και με την παρουσία του .

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης είναι ένας και αδιαίρετος, μια «γροθιά» και το αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο με τον ηγέτη του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι συνεχώς δίπλα σε όλες τις ομάδες.

Ο Ολυμπιακός που με την συμπαράσταση και των οπαδών του που θα βρεθούν στο ΣΕΦ θα παλέψει σε ένα ακόμη ευρπωαικό τελικό για τα ερυθρόλευκα χρώματα φέτος, με την ελπίδα να πάρει την δεύτερη κούπα σε διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, μετά το Youth League της Κ19 του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Και, όλοι όσοι αγαπούν στον Ολυμπιακό, ελπίζουν πως την Τετάρτη θα ζήσουν την κορυφαία στιγμή στον τελικό του Κόνφερενς!