Σήμερα Σάββατο (25/5), στις 12 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα την 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από τη γέφυρα της Σταλίδας στο Ηράκλειο, με τις συνθήκες της πτώσης της να παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/5).

Το περίεργο είναι πως η ανήλικη λίγες ώρες πριν βρισκόταν στο σχολείο της για τις ενδοσχολικές εξετάσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας μετά δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά αλλά αποχώρησε με τα πόδια.

Η αδερφή της μιλώντας στο TV Creta απορρίπτει το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε, κάνοντας λόγο για ένα παιδί «χαρούμενο», που ετοιμαζόταν για τις πανελλαδικές και τις διακοπές του καλοκαιριού.

«Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι… να ζήσει τη ζωή της»

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη, γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο. Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα αύριο που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω…» δήλωσε στην κάμερα η αδερφή της 17χρονης.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν αυτοκτόνησε» τόνισε και ξεκαθάρισε επίσης πως αποκλείεται να βρέθηκε στη γέφυρα για να βγάλει selfie καθώς δεν της άρεσαν καθόλου οι φωτογραφίες.

Επιπλέον έκανε έκκληση σε όποιον πέρασε από το σημείο εκείνο το πρωί και είδε το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της ανήλικης που εξελίσσεται σε θρίλερ αφού μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που την οδήγησε στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ δεν αποκλείεται και αυτό του δυστυχήματος.