Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που είπε πως «δεν θα έκανε για λαδέμπορας» και τη συζήτηση περί των τιμών του ελαιολάδου έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πως «πείτε στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι να συγκρίνει τουλάχιστον παρεμφερή προϊόντα. Όχι βιολογικό λάδι με κανονικό και σε διαφορετικές συσκευασίες. Μπορεί να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά για λαδέμπορας δεν κάνει».

«Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «ο πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό».

«Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€. Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€ Είναι ακριβώς τα προϊόντα που παρέθεσα στο βίντεό μου. Δεν πρόσεχε εκείνη την ώρα. Θα έδενε τα κορδόνια του…», υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο: