Μεγάλες στιγμές ζει η πολιτική σκηνή… στο TikTok. Ο διαγωνισμός πρωτότυπου περιεχομένου καλά κρατεί και από τη φιλοζωία περάσαμε στο unboxing.

O Κυριάκος Μητσοτάκης, σε νέο βίντεο που ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε σε δοκιμή των «παπουτσιών της ΝΔ». Ο ίδιος εξηγεί «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε κι εμείς τα δικά μας».

Προέβλεψε πως με αυτά «στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση» αναζητώντας κάτι ανάλογο να γίνει και στην ευρωκάλπη αν και ο πήχης έχει κατέβει αρκετά.

@kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Θα λυσσάξει» ο Άδωνις

Στο σύντομο βίντεο (μερικών δευτερολέπτων) ο πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει και τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Θα το δει ο Άδωνις, καταρχάς, θα λυσσάξει…», ενώ σε βίντεο αρχείου ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται να φωνάζει «Τα λιγουρεύεσαι;» σε τηλεοπτική εκπομπή του.

Μια μικρή λεπτομέρεια κρύβεται στον πάτο των παπουτσιών. Εκεί βλέπουμε έναν χαμογελαστό Κυριάκο Μητσοτάκη, το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας και το σήμα κατατεθέν… τα ντολμαδάκια.

Φυσικά, από τη γλώσσα του παπουτσιού δεν λείπει η ελληνική σημαία συμπληρώνοντας το κομψοτέχνημα.

Καλοφόρετα…

⇒ Σε προηγούμενη χαριτωμένη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι εξηγούσε γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου. Στο βίντεο ξεχώριζε και ο Πίνατ το…«ευρωκομματόσκυλο».