Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένας άνδρας επιτέθηκε σε μία γυναίκα.

Ειδικότερα, στις 15:35 το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άνδρας λίγο πιο κάτω από το συντριβάνι στην Ερμού, επιτέθηκε με γροθιές σε μία γυναίκα χτυπώντας την στο πρόσωπο και στην καρωτίδα.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού με παρέα, έναν άνδρα και ένα φιλικό ζευγάρι από πίσω, όταν της επιτέθηκε ο άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

Αυτόπτες μάρτυρες υπογράμμισαν πως της «επιτέθηκε με τόση δύναμη και μανία στο πρόσωπο και στην καρωτίδα. Πήρε και ένα τμήμα από το κεφάλι, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε».

Μετά τα όσα έγιναν στην Ερμού, ένας λατερνατζής βοήθησε την κοπέλα να κάτσει σε σκαλιά καταστήματος και ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο.

Λίγο πιο κάτω, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του σταθμού, συνελήφθη –χωρίς να προβάλλει αντίσταση– ένας νεαρός άνδρας από το Αφγανιστάν και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Σήμερα, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί».