Η ιστορία έχει αποδείξει πως οι βασιλικές οικογένειες και τα παλάτια, είναι γεμάτα από σκάνδαλα, μυστικά και επιφανειακές σχέσεις. Αν ισχύει αυτό και στην περίπτωση της βασιλικής Ισπανικής οικογένειας δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι πως στις 22 Μαΐου κλείνουν 20 χρόνια γάμου και αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μερικές οικογενειακές φωτογραφίες μια ώρα αρχύτερα.

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια: Κλείνουν 20 χρόνια γάμου και ποστάρουν οικογενειακές φωτογραφίες

Το βασιλικό ζεύγος είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2004 στον καθεδρικό ναό Almudena στη Μαδρίτη. Ο Φελίπε μάλιστα είδε δώσει τον δικό του αγώνα για να γίνει αποδεκτή η Λετίθια στη βασιλική οικογένεια, μιας και δεν προερχόταν από το παλάτι ή δεν έφερε κάποιον τίτλο.

Και ενώ η ιστορία τους έχει πολύ ενδιαφέρον και ιστορία, ερχόμενοι στο σήμερα δείχνουν να γιορτάζουν τον γάμο τους μαζί με τις δύο κόρες τους πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία. Στις λήψεις που δημοσιεύτηκαν, η οικογένεια ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη, παρά τους ψιθύρους που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες σχετικά με τη σχέση του βασιλικού ζεύγους.

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια: Κλείνουν 20 χρόνια γάμου και ποστάρουν οικογενειακές φωτογραφίες

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail σχολιάζει πως παρόλο που πέρασαν δύο δεκαετίες από την ημέρα του γάμου τους, η οικογένεια μοιάζει πιο αγαπημένη από ποτέ.

Για τη φωτογράφιση, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε μία casual εμφάνιση με λευκά sneakers, λευκό παντελόνι και φούξια μπλέιζερ από τα Mango που κοστίζει 53.99. Η οικογένεια ποζάρει σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Φαίνεται ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν στο Παλάτι της Ζαρζουέλα στα περίχωρα της Μαδρίτης, όπου κατοικούν.

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια: Κλείνουν 20 χρόνια γάμου και ποστάρουν οικογενειακές φωτογραφίες

Σε μερικές λήψεις διακρίνουμε τον βασιλιά Φελίπε να στέκεται πίσω από την Λετίθια ακουμπώντας με τα δύο του χέρια τους ώμους της, θέλοντας να δείξει την ακλόνητη υποστήριξή του προς το πρόσωπό της, τη στιγμή που οι δύο κόρες του φαίνονται να περπατούν προς το μέρος τους.

Σε άλλες λήψεις, το βασιλικό ζεύγος αγκαλιάζεται διακριτικά και χαμογελαστά.

Πώς γνωρίστηκαν ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια

Η Λετίθια στο παρελθόν εργαζόταν ως δημοσιογράφος και μάλιστα η καριέρα της ήταν πολύ επιτυχημένη καθώς εργάστηκε στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά μέσα της Ισπανίας και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της “Καλύτερης δημοσιογράφου κάτω των 30”. Εργάστηκε και στο CNN για λίγο χρονικό διάστημα. Η καριέρα της ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ETV.

Τον Νοέμβρη του 2002 ο πρώτος της γάμος έληξε και βρέθηκε στο σημείο του ναυαγίου του πλοίου Prestige καλύπτοντας τη διαρροή πετρελαίου στη Β. Ισπανία, που ήταν η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που αντιμετώπισε ποτέ η Ισπανία. Εκεί βρισκόταν και ο πρίγκιπας Φελίπε, ως εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας και γοητεύτηκε από την παρουσία της.

Ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τους δυο τους καθώς το παλάτι εναντιώθηκε στη σχέση αυτή. Διαζευγμένη και χωρίς αριστοκρατική καταγωγή η Λετίθια δεν είχε το κατάλληλο προφίλ για την μέλλουσα βασίλισσα της χώρας. Ωστόσο, ο Φελίπε παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς του παντρεύτηκε την γυναίκα που ερωτεύτηκε.

Οι φήμες και οι ψίθυροι για εξωσυζυγικό δεσμό της Λετίθια

Πριν λίγους μήνες «έσκασε» σαν βόμβα η φήμη ότι η Λετίθια και ο Jaime del Burgo διατηρούσαν ερωτική σχέση ήδη από το 2002, πριν παντρευτεί τη μικρότερη αδελφή της το 2012 και ενώ η βασίλισσα Λετίθια είχε σχέση με τον Φελίπε.

Στο βιβλίο με τίτλο «Η Λετίθια και εγώ», o Jaime del Burgo αναφερόταν στη βασίλισσα της Ισπανίας ως την «πραγματική αγάπη του».

Μάλιστα, λέγεται, ότι η Λετίθια συναντήθηκε με τον Del Burgo την ημέρα του γάμου της. Το ειδύλλιό τους φέρεται να διήρκεσε μέχρι το 2010, οπότε και διατήρησαν φιλικές σχέσεις. Το 2014, ο Del Burgo χώρισε με τη σύζυγό του, την αδελφή της Λετίθια.

Κατά καιρούς πολλά δημοσιεύματα μιλούν για αποστασιοποίηση και χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα έχει γραφτεί, ότι το βασιλικό ζευγάρι για πολύ καιρό έμενα χωριστά και πως έχει ήδη υπογράψει διαζύγιο, σύμφωνα με το οποίο την επιμέλεια των παιδιών την έχει ο Φελίπε μέχρι να ενηλικιωθούν.

Για την ώρα όμως, το Ισπανικό παλάτι φέρεται σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια γάμου της Λετίθια με τον Φελίπε.

Πηγή φωτογραφίας: @spain_royal / Instagram

Πηγή: Grace.gr