Σε θρίλερ εξελίχθηκε η κηδεία ενός 55χρονου στον Ορχομενό Βοιωτίας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς λίγο πριν τον θάψουν οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα: η σορός έφερε τραύμα από όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης οι υπάλληλοι του γραφείου διαπίστωσαν ότι υπήρχαν αίματα στο ρούχο του θανόντος και μια τρύπα στη θωρακική χώρα. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο 55χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, είχε βρεθεί νεκρός αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στον χώρο όπου διέμενε. Τότε οι συγγενείς του ειδοποίησαν το γραφείο τελετών προκειμένου να τον παραλάβει και την επομένη να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ στο σπίτι όπου διέμενε ο 55χρονος κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε στην οικεία, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο με πυροδοτημένο φυσίγγιο, το οποίο φέρεται να είναι και το όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του 55χρονου.

Ως πιθανότερο σενάριο πλέον εξετάζεται αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΤΑ Λιβαδειάς.