«Δεν έβλεπα τίποτα το παράνομο. Τίποτα το άσχημο. Δεν το έκανα κρυφά» είπε στο MEGA η 56χρονη γυναίκα που καθαρίζει σε νηπιαγωγείο και καταγγέλθηκε από τη μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού ότι έβγαλε φωτογραφίες το παιδί της.

Η μητέρα του κοριτσιού πήγε να στο σχόλασμα του ολοήμερου να πάρει την κόρη της. Συζητούσε με τη δασκάλα του παιδιού. Είχαν φωνάξει την 5χρονη στην είσοδο, όμως το κοριτσάκι βρισκόταν στην τουαλέτα, στον προαύλιο χώρο.

«Ήταν το τελευταίο παιδάκι που έμεινε στο σχολείο στο σχόλασμα. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα. Η τουαλέτα βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του προαύλιου. Συζητούσα με τη μαμά της και μας φώναξε η καθαρίστρια» ανέφερε η δασκάλα της 5χρονης.

Η καθαρίστρια βρισκόταν στην πόρτα της τουαλέτας με το κινητό στα χέρια. Φώναξε τη δασκάλα και τη μητέρα, με τη μάνα του παιδιού να μην πιστεύει στα μάτια της.

«Ελάτε να δείτε θέαμα»

«Ήταν η πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή, το παιδί μου ήταν μέσα και έκανε την ανάγκη του με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχο. Η καθαρίστρια ήταν εκεί και έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο. Μόλις με αντιλήφθηκε είπε: «Ελάτε να δείτε θέαμα». Η δασκάλα έκανε αμέσως στην καθαρίστρια επίπληξη» ανέφερε η μητέρα της 5χρονης.

«Την ώρα που έφτασα να πάω στην τουαλέτα γιατί έχουμε τρεις, η μία είναι για τις δασκάλες και άλλες δύο για τα παιδάκια ένα αγοράκι ένα κοριτσάκι. Όταν μπήκα στην τουαλέτα με τα πράγματα άκουσα τη δασκάλα που φώναζε τη μικρή. Σπρώχνω την μία πόρτα των αγοριών και η άλλη ήταν μισάνοιχτη και όπως πάω να μπω μέσα ήταν ένα κοριτσάκι κατάξανθο φορούσε ροζ ρούχα. Και γύρισα λοιπόν και εγώ και της είπα εδώ είσαι; Τι κάνεις εδώ μία κούκλα μέσα στα ροζ ντυμένη; Για φωτογραφία είσαι» αναφέρει η 56χρονη, η οποία διώκεται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας υπό τη μορφή αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της συλλογής προσωπικών δεδομένων.

«Τίποτα δεν έκανα»

Και τότε, η καθαρίστρια ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι έκατσε με τα ρούχα στην τουαλέτα για να βγάλει τη φωτογραφία. «Πήρε το παγουρίνο που κρατούσε, κάθισε στην τουαλέτα, τα ρούχα ήταν στη θέση τους και μου λέει τράβα. Άρχισε η δασκάλα και φώναζε τι κάνατε κυρία Αθηνά; Τίποτα δεν έκανα. Θέλετε να βγάλω τη φωτογραφία και να την πάρετε; – Θέλει η μάνα να το τραβήξει μόνη της να μην του χαλάσει το χατίρι;».

Η δασκάλα της 5χρονης σημείωσε: «Μας έδειξε τη φωτογραφία. Η μαμά έτρεξε κατευθείαν στο παιδί. Νομίζω πως η καθαρίστρια το έκανε από αφέλεια. Δεν μου κίνησε ποτέ την περιέργεια με κάποιο περιστατικό. Ενημέρωσα για το συμβάν τη διευθύντρια. Η κατηγορούμενη ακόμα και σήμερα δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Πιστεύει ότι θέλουν να τη διώξουν από τη δουλειά» σημείωσε η δασκάλα της 5χρονης.

Το 5χρονο κοριτσάκι φαίνεται να είπε ότι η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειστή και ότι την άνοιξε η καθαρίστρια. Κρατούσε στα χέρια της κινητό. Είπε στη μαμά της πως δεν κατάλαβε αν την βγάζει φωτογραφίες.

«Της πήρε το κινητό από τα χέρια και όπως μου είπε βρήκε και έσβησε τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες με την κόρη μου να κάνει την ανάγκη της. Δεν ξέρω αν από τις φωτογραφίες ήταν εμφανές το γεννητικό όργανο του παιδιού μου» συμπλήρωσε η μητέρα της 5χρονης.

Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία, με την 56χρονη μετά την απολογία της να αφήνεται ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και την απαγόρευση να δουλέψει στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο ξανά.

«Η μητέρα παραδέχτηκε και λέει ότι βλέπει ένα παιδί γυμνό. Πώς γίνεται να μιλάμε μετά από δύο χρόνια για ένα τέτοιο συμβάν; Πώς δεν ήρθε η αστυνομία να κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει;» είπε η καθαρίστρια.

«Την ώρα που μπήκα στην τουαλέτα δεν ήταν κανένα παιδάκι να κάνει την ανάγκη του. Το παιδάκι όταν άνοιξα την πόρτα έπαιζε με το παγουρίνο στο νεροχύτη. Καμία ανάγκη δεν έκανε το παιδάκι. Αν η μάνα βρήκε ένα τέτοιο σκηνικό κι αν εγώ είχα τραβήξει τέτοια φωτογραφία, πώς έφυγε χαμογελαστή; Γιατί υπάρχει ένα βιβλίο συμβάντων» προσέθεσε.