Εντός ευρωλίστας της ΝΔ εκτιμάται ότι θα είναι τελικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης.
Η υποψηφιότητά του είναι πλέον κοντά, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείδωσε την απόφασή του.
Έως και χθες ο ίδιος άκουγε προσεκτικά αντικρουόμενες εισηγήσεις από τους συνεργάτες του – τους υπέρ, τους κατά και τους επιφυλακτικούς.
Μένουν πλέον πέντε ώρες μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, καθώς στις 18:30 ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει επισήμως τη γαλάζια λίστα των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών στο Ωδείο Αθηνών.
Νωρίτερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απέφυγε οποιαδήποτε… αποκάλυψη.
«Να περιμένετε κάποιες ώρες» είπε ο Παύλος Μαρινακης και σημείωσε ότι «το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζεται μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες».

- Μουντιάλ 2026: Ο Άλβαρεζ «έπιασε» τον Μαραντόνα σε γκολ στις νοκ άουτ αναμετρήσεις
- Α. Διαμαντοπούλου για τιμές καυσίμων: «Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με ωραία λόγια και φωτογραφίες»
- Υγειονομική «βόμβα» στην Κομοτηνή: Εντοπίστηκαν πάνω από 2 τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών – Μεταφέρονταν παράνομα χωρίς ψύξη







