Ρεσιτάλ χορού πάνω στη σκηνή δίνει η Μαρινέλλα και όπως φαίνεται η σπουδαία τραγουδίστρια το διασκεδάζει με την καρδιά της.

Στις εμφανίσεις της στο NOX με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, η Μαρινέλλα αποδεικνύει ότι, εκτός από τη φωνή της, διατηρεί ακέραιο το κέφι και τον δυναμισμό της στη σκηνή.

Παρά τα 85 χρόνια της και παρά το ατύχημα που την άφησε εκτός σκηνής για 40 ημέρες, η τραγουδίστρια κατάφερε να αφήσει με ανοιχτό το στόμα τους θαμώνες του μαγαζιού που εμφανίζεται με τον εκρηκτικό χορό της.

Το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok, αποδεικνύοντας ότι η Μαρινέλλα, εκτός από μεγάλη τραγουδίστρια, είναι πραγματική δύναμη της φύσης, ακατάβλητη από τον χρόνο που περνάει.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral:

Είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο

Θυμίζεται ότι η γνωστή ερμηνεύτρια είχε αναβάλει τις εμφανίσεις της καθώς είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο μετά από ένα ατύχημα που της συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι η ερμηνεύτρια είχε ένα ατύχημα που την ανάγκασε να μείνει εκτός σκηνής.

Επέστρεψε 40 μέρες μετά στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, και τώρα έναν μήνα αργότερα μπορεί και λικνίζεται όπως ελάχιστοι σε αυτή την ηλικία.