Το ενδεχόμενο της οικογενειακής τραγωδίας συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες για το διπλό φονικό στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία από το χώρο που γράφτηκε ο επίλογος για την 60χρονη μητέρα και τον 36χρονο γιο, οι οποίοι εντοπίστηκαν με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Η καραμπίνα και το πιθανότερο σενάριο

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, εντόπισαν μία καραμπίνα, την οποία έστειλαν για εξέταση στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να αποδειχθεί αν χρησιμοποιήθηκε.

Παράλληλα, το γεγονός ότι το άψυχο σώμα του γιου ήταν σε ακαμψία, κάτι που σημαίνει ότι είχε πεθάνει πριν λίγες ώρες, ενώ η μητέρα του είχε δολοφονηθεί πιο νωρίς.

Πλέον, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν πιο σοβαρά το ενδεχόμενο η μητέρα να δολοφονήθηκε -εσκεμμένα ή πάνω σε κάποιο τσακωμό- από το γιο της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα του 36χρονου ήταν στο μάγουλο και τη γνάθο, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι μπορεί να ήταν για κάποια λεπτά βαρύτατα τραυματίας προτού καταλήξει στο κρεβάτι του υπνοδωματίου.

Έτσι, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Αυτό που εξετάζουν είναι το να πυροβόλησε ο γιος τη μητέρα του, στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε και να κατέληξε λίγη ώρα αργότερα σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Το σενάριο αυτό, «δικαιολογεί» και την ανεύρεση της καραμπίνας σε άλλο σημείο από αυτό που εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα δύο πτώματα.

Υπενθυμίζεται ότι γείτονες των δολοφονηθέντων ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είδαν για τελευταία φορά τον 36χρονο και τη μητέρα του την προηγουμένη Πέμπτη, όμως είχαν αποδώσει την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

Δεν έλειπε τίποτα

Οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν το χώρο αναστατωμένο και την πόρτα της κουζίνας ξεκλείδωτη (χωρίς σημάδια παραβίασης) και έτσι υπέθεσαν ότι πίσω από τους δύο θανάτους, ίσως υπήρχε το ενδεχόμενο ληστείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι που έμεναν μητέρα και γιος δεν έλειπε τίποτα, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο τσακωμού μεταξύ τους.