Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την δράση συμμορίας που εμπλέκεται σε περισσότερες από 20 ληστείες και διαρρήξεις σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.
Στο βίντεο διακρίνονται μέλη της συμμορίας, η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου, ανάμεσά τους και ανήλικοι.
Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Η δράση
Σχετικά με την δράση της σπείρας, τα μέλη, αφού πλησίαζαν καταστήματα, παραβίαζαν τις κεντρικές πόρτες ή τα παράθυρα. Έμπαιναν στο εσωτερικό, άρπαζαν χρήματα από τις ταμειακές μηχανές, από ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και από χρηματοκιβώτια.
Επιπλέον, σε περιπτώσεις όπου συναντούσαν κάποιον υπάλληλο, οι κατηγορούμενοι δε δίσταζαν να ασκήσουν σωματική βία με μαχαίρια.

Χαρακτηριστικό της δράσης της συμμορίας ήταν ότι ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα, μπορεί να έκαναν διαδοχικές κλοπές ή ληστείες καταστημάτων, όπως μία περίπτωση όπου μέσα σε 2 ώρες έκαναν 11 διαρρήξεις καταστημάτων.
Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν 6 ληστείες και 25 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών.
- Champions League: Απορρίφθηκε από την UEFA η ένσταση της Μπαρτσελόνα για τη φάση με το χέρι του Πουμπίλ
- ΔΝΤ: Κίνδυνος να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη σύγχρονη ενεργειακή κρίση από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- «Την βρήκα ζεστή και αναίσθητη – Δυστυχώς απέτυχα»: Όσα είπε ο πατέρας της 19χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Αργοστόλι






