Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης, αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο ειδικοί εξηγούν ότι παρά το προαναφερόμενο κοκτέιλ των ουσιών ήταν απόλυτα λειτουργικός και απόλυτος γνώστης του τι ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου

Ο δολοφόνος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά

Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Σύμφωνα με το STAR, αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Στο Τζάνειο φρουρούμενος

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε τελικά, έπειτα από περιπλάνηση ωρών και μετά την άρνηση του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού να τον περιθάλψει, ο 39χρονος που δολοφόνησε την άτυχη Κυριακή. Βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και φρουρείται από τέσσερις ένστολους.

Ο Κώστας Παλιοκαρίτης, πρόεδρος των εξωτερικών υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων ανέφερε:

«Το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνήθηκε την είσοδο στον 39χρονο επειδή δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για να παραμείνει μόνος και επειδή υπάρχουν φόβοι για επεισόδια σε βάρος του, από άλλους κρατούμενους».

Ο 39χρονος μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Συστήνεται, ωστόσο, η αυστηρή επιτήρησή του, καθώς κρίνεται ικανός να αποπειραθεί ξανά να κάνει κακό στον εαυτό του. Κάτι, που θεωρούν σίγουρο άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

«Το ότι ξύπνησε από την διασωλήνωση και φαίνεται ότι θα είναι καλά, το ένιωσα πολύ μεγάλο βάρος, καλύτερα να τον κλαίγανε γιατί χάθηκε και αυτός, δηλαδή ποια θα είναι η κατάληξη του Θανάση; Προφανώς αν καταφέρουν οι δικηγόροι και βγάλουν άκρη για τις διαγνώσεις του, άντε να πάει και σε ένα ψυχιατρείο αντί για την φυλάκιση και; Καταρχήν ο Θανάσης δεν υπάρχει περίπτωση να μην αυτοκτονήσει στο τέλος, όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε».