Μια τρομακτική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή από συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή εξέτασαν οι Αρχές.

Η σοκαριστική καταγγελία έγινε από τον πατέρα του ανήλικου στο αστυνομικό τμήμα στο Νότιο Πήλιο, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 15χρονος μαθητής, που συμμετείχε σε τριήμερη σχολική εκδρομή των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου σχολείου του Ν. Πηλίου στα Ιωάννινα, είχε επιστρέψει στο δωμάτιό του και κοιμόταν όταν ξύπνησε από έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα του, πάνω στο κρεβάτι, έναν 15χρονο και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης που παρακολουθούσαν και γελούσαν.

Για την υπόθεση, ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

«Καθαρή» η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου βγήκε «καθαρή».

Οι τρεις μαθητές βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα στα Δικαστήρια του Βόλου με την παρουσία συνηγόρου και αφού απολογήθηκαν στην εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε έναν από τρεις μαθητές Γυμνασίου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ οι άλλοι δυο κατηγορούνται για συνέργεια. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2024 στο Μονομελές δικαστήριο ανηλίκων Βόλου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους, οι τρεις ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι «ήθελαν να κάνουν πλάκα»