Μήνυμα στους απόδημους Έλληνες έστειλε από τη Γαύδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. «Χθες ο πρωθυπουργός με αποκάλεσε «εισαγόμενο». Δεν βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν. Για να τους πει μετά εισαγόμενους επιχειρηματίες, εισαγόμενους επιστήμονες, εισαγόμενους ανθρώπους».

Ακολούθως τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «στις 9 Ιουνίου ζητάει και τη δική τους ψήφο. Θέλει την ψήφο «εισαγόμενων ψηφοφόρων», κατά τη λογική του. Ο ίδιος, είναι ο πολιτικός που μίλησε για εισαγόμενη ακρίβεια, προτού οι πολίτες καταλάβουν τελικά ότι η ακρίβεια είναι δικό του προϊόν».

Πρόσθεσε δηκτικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών. «Εξάγει ακρίβεια. Εξάγει καταπάτηση του Κράτους Δικαίου. Εξάγει συγκάλυψη. Εξάγει υποκλοπές. Εξάγει ανασφάλεια».

Καταληκτικά τόνισε πως «εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: