Κοινά στοιχεία του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών της 25χρονης «Μαρίας» με αυτό της «Λορέλας» στον Κολωνό εντοπίζει η αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τουλάχιστον δύο από τα ανήλικα κορίτσια εντοπίζονται ως θύματα και στα δύο κυκλώματα.

Οι δύο φίλες μαστροποί

Μέσα από τα social media προκύπτει ότι οι δύο γυναίκες που κατηγορούνται για μαστροπεία γνωρίζονται και μάλιστα είχαν φιλική σχέση. Ωστόσο όπως επισημαίνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου από την μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει προκύψει ότι υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ των δύο κυκλωμάτων.

«Δυστυχώς, έχουμε κοινά θύματα στις δύο υποθέσεις. Η έρευνα θα συνεχιστεί για να δούμε εάν πρόκειται για δύο συγκοινωνούντα δοχεία. Προς το παρόν δεν μας προκαλύπτει συνεργασία ως προς τη μαστροπεία» επισημάνει η κα Δημογλίδου μιλώντας στο MEGA και στο Live News.

Συνέχισε λέγοντας ότι επτά θύματα έχουν βρεθεί σε αυτήν την υπόθεση αλλά η έρευνα συνεχίζεται.

Οι κατηγορούμενοι

Όσον αφορά τους κατηγορούμενους συνολικά είναι 10 και οι 4 έχουν ήδη συλληφθεί ενώ νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν και άλλα δύο μέλη του κυκλώματος.

Όπως διευκρίνισε η κα. Δημογλίδου για την ώρα δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τους κατηγορούμενους ως πελάτες, ωστόσο θα κληθούν σε απολογία.

Το κύκλωμα λειτουργούσε τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2023 ενώ οι ανήλικες που εκδίδονταν είναι ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Κάποιοι από τους πελάτες γνώριζαν την ηλικία τους.

Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. και στις δύο υποθέσεις με τη μαστροπεία ανήλικων κοριτσιών έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία από συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων και όχι από τα ίδια τα κορίτσια.