Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της κοπέλας στην Αίγινα, η οποία κατήγγειλε ότι ο πατριός της τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 14 ετών.

Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία το 25χρονο σήμερα θύμα, ο δράστης βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες του πράξεις και απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του, αν μιλούσε σε κάποιον.

Όπως καταγγέλλει η 25χρονη, κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά, ο 36χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές της έδινε χρήματα ή δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της. Σημειώνεται πως η  μητέρα του κοριτσιού, γνώριζε πως ο σύντροφός της κάνει και χρήση αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Όσα βρέθηκαν στο σπίτι του πατριού

Ο συλληφθείς, αλβανικής καταγωγής, κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών. Τη σύλληψή του έκαναν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά. Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών. Αρχικά τη θώπευε και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, όμως όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια άρχισε να τη βιάζει.

Μετά από τον εφιάλτη των 11 χρόνων, το θύμα αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα. Η κοπέλα αποφάσισε να απαλλαγεί από το χρόνιο μαρτύριο που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος της Αίγινας, στις 13:30 της 5ης Μαρτίου.

Λίγες ώρες πριν ο πατριός για μια ακόμα φορά τη βίασε.

Η 25χρονη, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις οδηγήθηκε σε ψυχολόγο όπου επανέλαβε τις καταγγελίες ενώ ενημερώθηκε και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά όπου η γυναίκα οδηγήθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.