Τον τρόμο έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας στον Βόλο, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας με Αγίων Αναργύρων.

Την ώρα που περπατούσε στην οδό Αλαμάνας ένας νεαρός με ποδήλατο προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα. Εκείνη έφερε αντίσταση και έπεσε κάτω με τον τσαντάκια να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Την έσυρε περισσότερο από δέκα μέτρα μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταδίδει το gegonotanews.

Κυνήγησε τον δράστη

Ένας 16 χρόνος μαθητής ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας κατέβηκε από το διαμέρισμα πολυκατοικίας και άρχισε να κυνηγάει τον δράστη, χωρίς αποτέλεσμα ενώ μια οδηγός που εκείνη την ώρα έστριψε στην οδό Αλαμάνας σταμάτησε με το αυτοκίνητο της και έτρεξε για βοήθεια.

Είδε την γυναίκα γδαρμένη με καψίματα στο δέρμα από την τριβή στην άσφαλτο και γεμάτη μώλωπες. Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια και ενός επαγγελματία που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή ο οποίος φώναξε αμέσως την αστυνομία.

Η γυναίκα που έσωσε την τσάντα της αλλά πλήρωσε αυτή την περιπέτεια με τραύματα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την οδηγό του αυτοκινήτου που έτυχε να είναι νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο του Βόλου.