Άνθρωποι κοντά στη βασιλική οικογένεια επέκριναν την «τρέλα» που επικρατεί και τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα καθώς αναρρώνει μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Η Κέιτ Μίντλετον παίρνει χρόνο μακριά από τα καθήκοντά της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασε σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο στο νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται στο Adelaide Cottage και αναρρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε πως η Κέιτ Μίντλετον είχε εισαχθεί για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου, οι λεπτομέρειες περιορίστηκαν στο ελάχιστο.

Και μάλιστα το παλάτι έχει καταστήσει σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση να τροφοδοτήσει τα σχόλια που κυκλοφορούν.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει στο μεταξύ αναλάβει λιγότερα δημόσια καθήκοντα καθώς επικεντρώνεται στην οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση εδώ και καιρό και η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια ήταν τα Χριστούγεννα. Δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα.

«Η Κέιτ τα πηγαίνει καλά»

Αν και το παλάτι του Κένσινγκτον επιμένει πως η Κέιτ Μίντλετον τα πηγαίνει καλά, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την υγεία της.

«Ήμασταν πραγματικά ξεκάθαροι από την αρχή πως δεν επρόκειτο να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις» υπογράμμισε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα το παλάτι του Κένσινγκτον.

«Προφανώς έχουμε δει την τρέλα στα social media και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη στρατηγική μας. Υπήρξαν πολλά στα social media αλλά η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και ζητά από το κοινό να το σεβαστεί» επισήμαναν βοηθοί του παλατιού στη The Sun.

«Σας υπενθυμίζουμε τη δήλωση τον Ιανουάριο. Ήταν επιθυμία της πριγκίπισσας της Ουαλίας να παραμείνουν ιδιωτικές οι ιατρικές της πληροφορίες» συμπλήρωσαν χαρακτηριστικά.

Ένας εκπρόσωπος τότε είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα επέστρεφε στην υπηρεσία παρά μόνο μετά το Πάσχα. Δεν υπάρχουν ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας της ή την ανάρρωσή της από τις 17 Ιανουαρίου.