Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του.

Η δολοφονία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το TLIVE, λίγα λεπτά πριν το φονικό και ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Στη συνέχεια, η ίδια φέρεται να είπε, όπως είπε στην κατάθεσή της, πως άκουγε τη μητέρα της να φωνάζει «ρίξ’ του, ρίξ’ του».

Συνεπώς, η μαρτυρίας της κόρης οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας της και πεθεράς του θύματος.

Στα άκρα οι σχέσεις

Οι σχέσεις των πεθερικών με το ζευγάρι στην Αγία Βαρβάρα είχαν φτάσει στα άκρα. Σύμφωνα με το εξώδικο των γονιών της γυναίκας του θύματος στον γιατρό και στην κόρη τους, που έφερε στο προσκήνιο το TLIVE, τα πεθερικά κατηγορούσαν το ζευγάρι ότι είχαν απομακρύνει τα παιδιά τους από εκείνους.

«Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε κρυφά τα εγγόνια μας», αναφερόταν στο εξώδικο, σύμφωνα με την αποκάλυψη του TLIVE.

Με τρεις πυροβολισμούς αφαίρεσε τη ζωή του γαμπρού του

Αμέσως μετά τον θανάσιμο τραυματισμό, με τρεις πυροβολισμούς, ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρ,ι φωνάζοντας «είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ» κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάθεση που την «καίει». Σύμφωνα με την κατάθεση που περιγράφουμε και παραπάνω, η γυναίκα άκουσε την μητέρα της που φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».