Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με πήλινα πόδια και χωρίς βιωσιμότητα, εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της ΜRB Δημήτρης Μαύρος, σχολιάζοντας στο Πρώτο Πρόγραμμα τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε την κατάσταση που επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ με έναν ζωγράφο ή με ένα έργο θα λέγαμε ότι είναι εντελώς Νταλί και μάλιστα είναι οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου», τόνισε ο Δημήτρης Μαύρος.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το συγκεκριμένο πίνακα καθώς, «στον συγκεκριμένο πίνακα υπάρχει ένα κομβόι από ελέφαντες που κουβαλάνε στολίδια πάνω και μπροστά είναι ένα άλογο με γκρίζο, το οποίο είναι με γυρισμένα τα πέταλα ανάποδα. Είναι ο Άγιος Αντώνιος γονατιστός, αλλά τα ζώα αυτά, το άλογο και οι ελέφαντες, έχουν πόδια πάρα πολύ ψηλά, αλλά καλαμάκια, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή όλη αυτή η κατασκευή είναι εύθραυστη ή αλλιώς μοιάζει με ένα εντυπωσιακό πράγμα με πήλινα πόδια, που σημαίνει ότι δεν έχει βιωσιμότητα ή αλλιώς δεν έχει πόδια να σταθεί και πισινό να καθίσει όλο αυτό το οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή. Και μιλάμε πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «παρόλο που είναι τέτοια η κατάσταση που πιάνει και όλη την αντιπολίτευση ολίγον η όλη κατάσταση αλλά μου θυμίζει λιγάκι και την παροιμία ότι αλλού βροντούν τα τέτοια και αλλού γίνεται το πράγμα. Διότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά θέματα για τα οποία θα έπρεπε να συζητάει ο πολιτικός κόσμος και να μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη και ασχολείται όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δυστυχώς, ευτυχώς, τα μίντια όπως θέλετε πείτε το, με το ποιος είπε τι, ποια ώρα και τι εννοούσε».