Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το μεσημέρι της Κυριακής 25/02 βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε κινδυνεύσει η ζωή του από τη χρήση ηρωίνης που έκανε.
Η ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του
«Είπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να δω ότι μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία, δεν την κυνήγησα».
Ζω από τύχη
«Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει «μου λείπεις». Αυτό είναι τα σημαντικά, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό και μεγαλώνω καλά παιδιά».
- «Ήμουν νεκρή για 11 λεπτά: Είδα τον παράδεισο και την κόλαση»: Συγκλονίζει η επιθανάτια εμπειρία της Σαρλότ Χολμς
- Φάμελλος Vs Πιερρακάκη: «Θα κριθείτε από τις πολιτικές σας» – «Έχετε το μονοπώλιο της τοξικότητας»
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Σίριαλ η υπόθεση με το δίπλωμα οδήγησης – Παράταση έως τη Δευτέρα για κατάθεση αποδεικτικών στοιχείων







