Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μάρκλ. Οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν κρατάνε ούτε μια τυπική επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vanityfair.com η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την Κέιτ.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Χάρι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην εργασία του ως δούκας του Σάσεξ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, είναι να το ζητήσει.

Μετά από τρία χρόνια

Το ζευγάρι που αναστάτωσε το Μπάκιγχαμ είναι πλέον ανοιχτό στο να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα που οι ίδιοι εγκατέλειψαν επίσημα πριν από σχεδόν τρία χρόνια ακριβώς.

Ο Χάρι, ο οποίος δήλωσε στο Good Morning America «Αγαπώ την οικογένειά μου» κατά τη διάρκεια συνέντευξης την περασμένη Παρασκευή, «θα προσπαθήσει» να συνεχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του «αν ο μπαμπάς του ζητήσει τη βοήθειά του»

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που ο Harry θα ζητούσε [να το κάνει] από μόνος του», δήλωσε η πηγή.

Εν τω μεταξύ, μια ανώνυμη πηγή λέει ότι «η Μέγκαν επικοινώνησε με την Κέιτ και τον Κάρολο» και ότι «γίνονται κινήσεις για να συμφιλιωθούν».

Σύμφωνα με το Us Weekly: «Η Κέιτ είναι ανοιχτή στη συμφιλίωση, με τον Χάρι περισσότερο από την Μέγκαν».

«Η Κέιτ θα ήταν ανοιχτή στο να τα βρει εκείνη και ο Γουίλιαμ, αν το ήθελε, με το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν αλλά η ίδια δεν θα ανακατευτεί», δήλωσε μια άλλη πηγή στο δημοσίευμα.